My Week

Jeg synes godt nok billedkvaliteten er blevet dårlig på min tlf. Begynder at overveje, om jeg snart skal have en ny (magter det ikke… hmmm…).
But here goes 🙂 

Tidlig morgen selfie i CPH

Jeg arbejder normalt to dage i Struer, to dage i København og en dag hjemme. I denne uge var jeg dog kun en smuttur i KBH – og ellers har jeg slået mine folder i Struer og Nibe.

… og hjem igen…
Foredrag med Rane Willerslev

Som jeg fortalte for nogle indlæg siden, har jeg lige læst Rane Willerslevs Tænk Vildt (og jeg har rent faktisk også lige konsumeret På flugt i Sibirien), så tænkte det var på sin plads også at høre hans foredrag. Jeg blev ikke skuffet – og jeg er stor tilhænger af hvor der handles, der spildes, at fejle er den bedste måde at lære på og den vigtigst valuta man (jeg) har er nysgerrighed og evnen til at bruge viden på nye måder.

Date med mig selv

Jeg nyder virkelig meget at være på egen hånd, og pausen stod på vin og snacks med en af Aalborgs bedste udsigter.

Eftermiddag i en Beolab50

Jeg er heldig at arbejde sammen med folk, der kan deres kram og gerne vil hjælpe mig med at blive klogere. Så en eftermiddag i Struer blev brugt på at kravle rundt inden i en Beolab50 og forstå noget af teknologien bagved.

Late night shopping

Elsker at jeg kan handle ind kl. 23! Men må indrømme, at mit fredags-bland-selv-slik og vin stadig bliver købt i Løvbjerg i Struer 😀 

Mortensaften prep.

Jeg elsker and – så inviterede på and og “bootcamp venligt” tilbehør i går. 

Planen for weekenden var julemarked på Fyn og marcipanshopping i grænsehandlen, men det blev desværre aflyst. Jeg havde en masse andre idéer, men må erkende at det endte med en Beach House weekend i stedet 😀 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.