My Weekend

Åhhh, jeg har haft en god weekend. Stille og rolig – og lige hvad jeg havde brug for! Jeg startede min lørdag med at læse min yndlingsavis – Weekendavisen (jeg har abonnement, skrev hun, og følte sig utrolig voksen), pandekager, Mads & Monopolet og ild i brændeovnen – elsker det! Og tjek lige vejret:

Og ja, jeg er ret forkælet hvad Bang & Olufsen produkter angår…
Kassen indeholder den endelige version af Edge. Jeg har boet med et af de første testeksemplarer i et halvt år. Nu har jeg fået den endelige version at lege med. Der er trods alt nogle fordele ved al det arbejde 😉

Solen skinnede hele lørdag – og når muligheden endelig byder sig for at få sol på næsen, skal den gribes! Som sagt, så gjort:

Eftermiddagen stod på bootcamp prep (bootcampen startede i dag, mandag). Jeg må indrømme, at jeg har snydt lidt – og tyvstartede for to uger siden. Så er allerede godt i gang og er ved at være inde i rumlen igen. Men fik bagt broccolibrød, rødbedesnacks – og faktisk også blomkålsbrød:

Lørdag uden de vilde planer er lig med  lørdag  i min yndlingsbeklædningsgenstand.
Denne her:

Jeg kan berolige med, at jeg ikke gik udenfor matrikelnumret denne gang 😉 Jeg havde travlt med at se Jurassic World: Lost Kingdom, Den Store Bagedyst og en Queen Dokumentar… Tænker jeg snart skal ind og se Bohemian Rhapsody.

Søndag stod i familiens tegn. Den blev tilbragt i Hadsten til E’s fødselsdag, med total lækker mad og guided byvandring – så hyggeligt:

Og nåhh ja, så var det det der jule prepping, vi kom fra:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.