Siden sidst har jeg…

Haft uventet besøg

Jeg tulrede rundt i mine egne tanker, da jeg pludselig hørte puslen bagved mig fra brændeovnen. Min første tanke var at Margrete (min nabo), godt nok var i gang med den store rengøring. Indtil jeg vendte mig om og så dette:

Haft besøg af Miss Awesome

Hun residerer i Geneve og jeg har ikke set hende i 100 år. Så det var tiltrængt med sladder og vin. Hun kender mine laster og entrerede Beach House med disse skønheder fra Spangsberg:

Arbejdet

… og fløjet en masse frem og tilbage – heldigvis ser det nogle gange sådan ud:

Været i Mønsted Kalkgruber

… sammen med CS… Det er det vildeste månelandskab dernede:

Næsten fløjet en tur i Apollo 11

Dagen efter Mønsted, smuttede jeg til Viborg for at mødes med Debs til bio og snak. Vi så First Man (jeg havde åbenbart Månetema sidste weekend) som virkelig kan anbefales. Bagefter fik vi vendt verden – hvilket var tiltrængt 🙂 Og det var på et hængende hår, for jeg blev moster til en lille dreng i går 😀

Taget de første spæde skridt – og er begyndt at træne igen

O!M!G!

Startet juleforberedelserne

Jeg er begyndt at preppe til jul. Jeg ved ikke hvad der sker, men jeg glæder mig usandsynligt meget til december og julehygge. Jeg er gået all in og har lige bestilt kalenderlys og en seriøs julekalender (jeg blev nødt til at frekventere det sorte marked for at få fat på den…). Seriously…!

Tulret

Jeg har jeg gået og hygget mig! Udover det ovenstående, har jeg drukket vin på Mig og Annie i Lyngby, cocktails på Ruby i City og oceaner af Starbucks- og Pret kaffe både i downtown Aalborg og CPH. Jeg klager ikke 🙂

Én kommentar til “Siden sidst har jeg…”

  1. Li said, as this year is the China-ASEAN Year of Innovation, the two sides should discuss the establishment of an new mechanism for science as well as technology innovation cooperation, implement the science and technology partnership program, conduct research and prepare to sign the cooperation documents on smart cities, and support the establishment of an digital platform for tourism in ASEAN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.