Efterårsintentioner

For at være ærlig, føler jeg ikke, jeg har noget liv for tiden. Jeg pendler, arbejder, spiser og sover – that’s it! Det skal der ændres på – og første skridt må være, at finde ud af, hvad jeg gerne vil bruge efteråret på. Her er mine første idéer:

Udfordringerne

Deltage i Michelle Kristensens store efterårs MK Bootcamp (yes, jeg var en af de heldige, der nåede at få plads). Jeg har været på MK bootcamp en gang før, og glæder mig til det fokus det giver!

Til introaften omkring Manning Inspires Coachuddannelse. Jeg bliver ved med at komme tilbage til idéen om at blive coach. Så nu tager jeg første skridt – og så må vi se, hvad der sker derefter.

Film jeg gerne vil se

Jeg var ved at tjekke, hvilke film jeg har set i biografen det sidste år. Og TBH – jeg har set alle The Rock’s – but that’s it! Det skal der laves om på, så her er efterårs-bio-listen:

A Simple Favor: Jeg følger de to damer på Instagram – og er vild med dem!

A Star is Born: Jeg så Gaga: Five Feet Two for et par uger siden på Netflix, hvor hun nævner filmen, så den skal klart ses!

Bohemian Rhapsody: One name – Freddie…

Jakob og Peter Plys: Tænker at jeg skal invitere et par God Kids på date.

Journal 64: Har lige læst bogen, ved bare ikke om jeg har nerverne til at se filmen…

Te med damerne: Fire spændende damer, det kan næsten kun blive godt.

Udstillinger jeg gerne vil beundre

På Kunsten og se Kurt Trampedach – Møder i Mørket. Jeg har årskort til Kunsten – og har været så forudseende at give min far et gavekort til entré og brunch til tre i fødselsdagsgave. Så satser på mine forældre tager mig under armen til en omgang Trampedach og brunch.

På Arken og se van Gogh. Fordi – van Gogh…

Julemarkeder jeg gerne vil til

Tivoli er altid en vinder til jul og hvis jeg kan finde Gløgg++ vil min lykke være gjort! Og mon ikke jeg kan overtale Helena 🙂

Julemarked Kongens Nytorv er også altid hyggelig. Tænker at jeg kan smutte indenom en dag på vej hjem, drikke et glas gløgg, spise et par æbleskiver og beundre d’Angleterre’s juleudsmykning.

Egeskov Julemarked. Det er i slutnigen af november, så er ikke sikker på jeg kan nå det. Men er ret vild med Egeskov!

Børglum Kloster eller Voergaard Slot. CS og jeg har en juletradition om slotsjulemarkeder – så mon ikke vi nupper et igen i år. 

Aarhus julemarked i Ridehuset. Hello Aarhus-folk – skal vi afsted?

Ture jeg gerne vil på

Jeg smutter til Ystad Saltsjöbad i slutningen af november. Det er virkelig tiltrængt og jeg glæder mig umanerlig meget!

For et par uger siden gik det op for mig, at jeg kører tæt forbi Mønsted- og Daubjerg Kalkgruber flere gange om uge. Tænker Halloween i gruberne!

Jeg er i København to dage hver uge. Jeg vil gerne til at bruge byen noget mere igen, bare sådan generelt!

Min yndlingstysker skal forsvare sin PhD i starten af november i Stockholm. Jeg er i gang med at se på mulighederne for at komme derop. De ser desværre ikke så gode ud. Men jeg leder videre.

Overvejer lidt at tage til London på juleshopping. Fandt ud af i går, at man kan flyve fra Aalborg for 150 kr tur/retur. 

Hygge jeg gerne vil nå

Gløggparty på terassen med brunkager, ingefærkager og æbleskiver. Evt. med ild i havepejsen.

Kaffe på molen i solen. Var ude at gå tur i dag, hvor det slog mig, at jeg skal til at bruge området noget mere. Og hvad er bedre end at drikke kaffe i solen, med fødderne dinglende ude over kanten?

Nyde efterårsvejret – tænker gåture ved skov, strand og fjord. Med Bobse Lopse og noget varmt at drikke.

Sig til hvis I er friske på at være med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.