Blondes have more fun

Jeg har haft en periode med min egen hårfarve, hvilket egentlig har været ganske okay. Jeg har ikke haft min egen hårfarve, siden jeg var 13, så det var vist på tide… Jeg har været overrasket over, hvor pæn min egen farve egentlig er + hvor få grå hår jeg rent faktisk har – jeg har lige den arvelige klat alle Øvad-kvinderne har, men ellers ikke nogen 🙂
Men, men, men – jeg må erkende, at jeg ikke er tilpas med min egen hårfarve – jeg synes, jeg går i et med mig selv, hvilket ikke er super fedt. Derfor var jeg ved frisør i dag – min yndlings i Aalborg (Trendcut). Så nu er jeg good to go – med Balayage, der kan gro ud uden nogen grum overgang.

Jeg fik taget før- og efter-billeder…

Min egen hårfarve.

Man må lide for skønheden – mit eget lille sølvpapirstelt 😀

Tadah – blondine igen 🙂

Det er blevet så godt! (Billedet yder det slet ikke retfærdighed) 🙂

7 kommentarer til “Blondes have more fun”

  1. I just want to tell you that I’m very new to blogging and definitely savored this blog. Very likely I’m likely to bookmark your site . You amazingly come with really good article content. Cheers for sharing with us your blog.

  2. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.