Hej Verden – lang tid siden…

Well, well, well – det er ved at være halvandet år siden, jeg bloggede sidst og endda et helt andet sted. Der er sket alt og intet i mellemtiden. Hovedpunkterne må være:

1. Bobby er flyttet ind!
Han er en hund med et utroligt kærligt sind og en meget stor kærlighed for sko, strømper og undertøj…

2. Husstanden har nu igen en bil – Berry.
Jeg fik ham i fødselsdagsgave (tak Tina 🙂 )

3. Jeg færdigegjorde min PhD, forsvarede den og kan nu kalde mig doctor.
Jeg var kæk…

4. Jeg havde en kort flirt med Nykredit.

Her arbejdede jeg, mens jeg planlagde mit forsvar og et halvt år efterfølgende, hvorefter jeg valgte at sige op.

5. Jeg har startet min egen virksomhed – Simpelt.

Og har rent faktisk kunder i butikken…

6. Jeg har fået noget nær mit drømmejob.
Hvilket dog indebærer, at jeg flytter fra KBH til *drum roll* Struer, hvor jeg indtager 109 kvm. rækkehus med have! I får lov at være med på første række, når jeg rykker teltpælene op.

Så er vi vist up to date med det vigtigste – eller i hvert fald med det, der har impact fremadrettet – og ellers tager vi det lidt hen ad vejen 🙂

Dejligt at være tilbage! 😀

8 kommentarer til “Hej Verden – lang tid siden…”

  1. I just want to mention I am new to blogging and site-building and absolutely liked you’re website. Very likely I’m want to bookmark your blog . You certainly have tremendous writings. Thanks for revealing your website.

  2. I remain in my overdue 50’s as well as I could tell you that this mattress is actually the best comfortable mattress I have actually ever before reconsidered. I expect creeping in to bedroom at night as well as I wake refreshed off a fantastic evening rest.

  3. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

  4. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.